Arry van den Outenaar muurschilderingen

Een onbetaalbaar uitzicht voor een betaalbare prijs. Die kleine tuin lijkt opeens drie keer zo groot. Die lelijke muur wordt een genot om naar te kijken. De eindeloze zoektocht naar leuk behang voor de (slaap)kamer kan eindelijk gestaakt.Escher muurschildering slaapkamer

Hier is uw muurschilder. En niet zo maar een. Arry van den Outenaar is een vakman. Een creatieve vakman ook. Met een grote liefde voor tekenen en schilderen en met diploma's van de grafische school en de Rietveld kunstacademie op zak, maakt hij voor iedereen een droomuitzicht. Muurschilderingen voor binnen én buiten.
Gezichtsbedrog. Dat is de letterlijke vertaling van het fenomeen dat Van den Outenaar zo goed beheerst. griekse binnenplaats met zeezicht muurschildering buiten

Trompe l'oeil  noemen we dat, de realistische weergave van een tafereel, en wel in zo'n perspectief dat het optisch als werkelijk wordt ervaren.  Je staat versteld van het ruimtelijk effect dat kan worden bereikt met een wandschildering. Magisch!

Dat vereist vakmanschap. En liefde voor het ambacht. Laat dat maar aan Arry over. Een foto van uw favoriete uitzicht of onderwerp, een reproductie van een bestaand (kunst)werk of een ontwerp van de kunstschilder, vormt het uitgangspunt van de droom die werkelijkheid wordt.

griekse tempel wandschildering binnen.

Als zoon van een aannemer heeft Arry bovendien flink wat ervaring in de bouw en dat komt van pas bij het voorbehandelen van de muur. Alleen als het nodig is wordt er bijgestuukt, want soms geeft een oudere muur juist 'diepte' aan de weergave.

Altijd worden hoogwaardige weerbestendige en duurzame materialen gebruikt.

Vanzelfsprekend is de prijs afhankelijk van ondergrond, oppervlakte en de mate van detaillering. 

Zeker is dat een onbetaalbaar uitzicht bij Arry van den Outenaar wel degelijk betaalbaar is.

Bekijk hier zijn ontwerpen.

Bekijk hier het portfolio muurschilderingen en wandschilderingen.

Teambuilding en workshops trompe l’oeils

Werkwijze en prijs

De prijs is uiteraard per werk verschillend. De ondergrond, oppervlakte en de mate van detaillering bepalen de uiteindelijke offerte.

Arry van den Outenaar bespreekt samen met u het ontwerp en inspecteert de ondergrond op locatie. Een grove prijsindicatie wordt ter plekke verstrekt. Vervolgens wordt een kleurenschets uitgewerkt waaraan (nieuwe) wensen kunnen toegevoegd. Na goedkeuring volgt een definitieve kostenopgave.

afrikaans landschap muurschildering